Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Να χορέψω τάνγκο!

Ποτέ δεν κάθομαι στο τέλος μια χρονιάς να δω τι έκανα τη χρονιά που πέρασε.Όχι ότι δε το σκέφτομαι καθόλου, αλλά δεν μου πολυαρέσουν οι απολογισμοί, ισολογισμοί, υπολογισμοί και κάθε είδους λογισμοί γιατί προϋποθέτουν και συλλογισμό και ο συλλογισμός με παραπέμπει σε κάτι πολύ μελαγχολικό και τα μελαγχολικά προσπαθώ να τα αποφεύγω.
Αφού λοιπόν ενδεχομένως σας εκνεύρισα με τα παράγωγα του λογίζομαι θα πω πως επίσης δε βάζω στόχους που πρέπει να εκπληρωθούν μέσα στον επόμενο χρόνο μέσα στο 2015 λόγου χάριν γιατί δε μου αρέσουν καθόλου τα deadlines.Ακούγεται εντελώς ανεύθυνο αυτό το ξέρω και εντελώς αντιεπαγγελματικό το ξέρω επίσης.Όχι ότι άμα χρειαστεί να κάνω κάτι σε μια προθεσμία δεν το κάνω.Το κάνω αλλά όταν τις βάζουν άλλοι.Εγώ προτιμώ να απέχω από το να βάζω στον εαυτό μου deadlines γι' αυτό και δε μου αρέσουν τα άρθρα της φιλοσοφίας ''Τι πρέπει να κάνεις πριν τα τριάντα'' Ό,τι θέλω θα κάνω ρε φίλε.Ο κάθε άνθρωπος έχει δικό του τρόπο ζωής, δικά του θέλω, δικές του τρέλες στο κεφάλι, δικό του ρυθμό και τα λοιπά και τα λοιπά...
Γι' αυτό λοιπόν για το 2015 θα φτιάξω μια λίστα που δε τη λες και λίστα στόχων.Μάλλον καταγραφή επιθυμιών έτσι για να τις έχω και γραπτές γιατί scripta manent.Μπορεί να τη βρει ο ιστορικός του μέλλοντος και να τη βρει ενδιαφέρουσα...πού ξέρεις;

Λοιπόν....έχουμε και λέμε:
1)Καλοκαιρινές διακοπές σε βουνό και να καταφέρω να πείσω κάποιον
2)Να παρακολουθήσω κανα θέατρο της προκοπής και επίσης να καταφέρω να πείσω κάποιον να έρθει μαζί μου γιατί λένε πως αυτά που διαλέγω είναι βαρετά.
3)Να αποκτήσω την πειθώ για να καταφέρω τα δύο παραπάνω
4)Να τρέχω στην Αριστοτέλους σαν να είμαι σε τίτλους αρχής ταινίας-σίριαλ ενώ θ' ακούγεται αυτό
5)Να χορέψω τάνγκο
6)Να καταφέρω να γράφω στα άρθρα μου όλα όσα σκέφτομαι κι όχι μόνο τα μισά.
7)Να μην ξανακάψω φαγητό
Και να χαμογελάνε όλοι όσοι αγαπώ και γενικώς όλος ο κόσμος βρε παιδί μου.Και το ξέρω πως αυτό το τελευταίο είναι η κλασσική ευχή που κάνουμε όλοι αυτές τις ημέρες αλλά τι πειράζει να το πούμε ακόμα μια φορά; Ίσως βρούμε και τον τρόπο αυτά τα χαμόγελα να τα δημιουργήσουμε εμείς.

4 σχόλια:

  1. Τέλειο το 7 σου!!!
    ;-)
    Λουλουδάκι μου, μακάρι όόόλα αυτά να γίνουν και ακόμα περισσότερα!!
    Καλή χρονιά!
    Υγεία, γέλιο, έμπνευση και πάάάάρα πολλή αγάπη!
    ΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή Χρονιά Γιάννα!!! Πάντα με υγεία!!
      Το 7 θα το βάλω και ως στόχο μη σου πω!!! Μόνο αυτόν γιατί είναι και δύσκολος....χεχε!!
      Φιλιά!

      Διαγραφή
  2. Εύχομαι να τα καταφέρεις με την λίστα στόχων, αλλά και να μην τα καταφέρεις δεν χάθηκε ο κόσμος, όμως εκείνο το τάνγκο να το χορέψεις.
    Καλή χρονιά!!!!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το τάνγκο το θέλω πολύ Ελένη!!!
      Καλή Χρονιά και δημιουργική να έχουμε!!
      Φιλιά!!

      Διαγραφή