Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Ο δικός μου ο πρίγκηπας θα έρθει πάνω σε άσπρο ποδήλατο...



Καθόταν στο δωμάτιό της.Πάνω στο ροζ κρεβάτι της,με το ροζ πάπλωμα και τα ροζ μαξιλάρια.Μασούσε χαριτωμένα την τσίχλα της,ενώ άκουγε δυνατά pop μουσική από τον υπολογιστή της(ροζ κι αυτός-για να μην ξεχνιόμαστε).Είχε χωρίσει πριν πέντε μέρες,αλλά το είχε ξεπεράσει και δεν την ένοιαζε πια.Έτσι κι αλλιώς ο πρώην αγαπημένος δεν ήταν ο πρίγκηπας με το άσπρο άλογο. ‘’Ε,κορίτσια…πείτε μου!ήταν;’’ Και τα κορίτσια κούνησαν το κεφάλι πάνω-κάτω.Όχι δεν ήταν.

Κι έτσι ο καημένος ο πρώην πήγε με συνοπτικές διαδικασίες στον κάλαθο των αχρήστων και στον Καιάδα των μη προνομιούχων.Γιατί; Μα γιατί δεν είχε ακριβό αυτοκίνητο,αλλά ένα μεταχειρισμένο λίγων κυβικών.Δεν την πήγαινε στα πιο in clubάκια,αλλά στην παραλία και την κερνούσε μπύρες.Και όταν είχαν επέτειο της πήρε λουλούδια και όχι το διαμαντένιο δαχτυλίδι,που είχε βάλει από καιρό στο μάτι!
Μα καλά θα μου πείτε…αυτό θέλουν οι γυναίκες;Κυνηγάνε όλες τον ‘’πρίγκηπα με το άσπρο άλογο;’’Και αν τελικά απαντήσουμε ναι και υποθέσουμε ότι τον έχουν πάρει στο κατόπι,έτσι τον φαντάζονται τελικά τον ‘’πρίγκηπα’’;Πίστευα,πως όχι.Πίστευα,πως ο πρίγκηπας στα μάτια των γυναικών είναι ένας άντρας,που θα είναι τρελός μαζί τους ακόμα κι αν δεν έχει τη Ferrari,ούτε την τέλεια δουλειά και το φοβερό σπίτι.Ύστερα διάβασα την παρακάτω είδηση και απογοητεύτηκα.Απλά απογοητεύτηκα.
‘’ Αληθινές Αμερικανίδες παλεύουν για την καρδιά ενός ψεύτικου πρίγκιπα. Το Fox είναι μανούλα σε κάτι τέτοια: το 2003 είχε κάνει πάταγο με το ριάλιτι "Joe Millionaire". Τότε, οι γυναίκες που συμμετείχαν στο παιχνίδι νόμιζαν ότι αγωνίζονται για την καρδιά ενός εκατομμυριούχου – μόνο στο τέλος, η νικήτρια, μάθαινε ότι δεν είναι εκατομμυριούχος, αλλά ένας κανονικός άντρας που δουλεύει στην οικοδομή. Τότε η νικήτρια μπορούσε να διαλέξει αν τον θέλει, έστω και φτωχό, και αν έλεγε ναι, το ζευγάρι κέρδιζε ένα εκατομμύριο δολάρια.   Το Joe Milllionaire, με το ηθικοπλαστικό υπόβαθρο, έκανε τεράστια επιτυχία, έγινε σταθμός στην ποπ κουλτούρα, με 34 εκατομμύρια (!) τηλεθεατές κατά μέσο όρο για την πρώτη σεζόν και το πιο πετυχημένο φινάλε ριάλιτι στην ιστορία των ριάλιτι.   Το Fox θα προσπαθήσει να επαναλάβει την επιτυχία παρουσιάζοντας έναν απλό κοκκινομάλλη Άγγλο ως τον πρίγκιπα Χάρι σε πρόθυμες Αμερικανίδες που ονειρεύτηκαν τιάρες και τσάι με τη βασίλισσα. Ο κοινός θνητός Matthew Hicks πέρασε μερικές εβδομάδες στο βασιλικό Englefield House στο Berkshire παριστάνοντας τον πρίγκιπα. Καθόλου άσχημα. ’’
Σχεδόν τρομάζω.Τελικά τι όντα είμαστε οι γυναίκες;Τι όντα είμαστε γενικά εμείς οι άνθρωποι,αν σκεφτείς ότι το εν λόγω reality show παρακολουθούσαν εκατομμύρια τηλεθεατές.Μπορούμε να πέσουμε και πιο κάτω;Να φτάσουμε ίσως στα υπόγεια της ξεφτίλας;Ναι…τέτοια πρότυπα κυκλοφορούν.Οι παίκτριες όμως ήταν μεγάλα κορίτσια είχαν μυαλό στο κεφαλάκι τους.Μάλλον όχι και αξιοπρέπεια στο είναι τους.

Ας βρουν λοιπόν αυτές τον πρίγκηπά τους-ας βρούμε κι εμείς το δικό μας.Εγώ πάντως το δικό μου τον θέλω πάνω σε λευκό ποδήλατο!


Source:LIFO

24 σχόλια:

  1. Έτσι οπως τα διάβασα, δε νομίζω αυτές οι γυναίκες να έχουν ούτε μυαλό ούτε αξιοπρέπεια.. ανεξαρτήτως ηλικίας!! Αναρωτιέμαι πραγματικά, δε θέλουν έναν άντρα να τους αγαπάει;
    Εμένα δε με νοιάζει πως θα είναι ο πρίγκιπάς μου.. αν και τον προτιμώ κι εγώ με ποδήλατο μπλε χρώματος κατά προτίμηση. Το λευκό, πολύ αγνό βρε παιδι μου... (είπε η αμαρτωλή...)
    Καλό βράδυ, φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιώτα άβυσσος η ψυχή της γυναίκας δε λένε;;
      Λοιπόν το χρώμα της αμαρτίας είναι το κόκκινο!οπότε περίμενέ τον πάνω σε κόκκινο ποδήλατο καλύτερα!
      είμαστε και της οικολογίας πάντως οι άτιμες...φιλικό το ποδηλατάκι στο περιβάλλον ;-)
      Καλό βράδυ κορίτσι μου!

      Διαγραφή
  2. Επειδή αδυνατώ να μπω στο μυαλουδάκι(!) όσων (αντρών ή γυναικών) έχουν τέτοιες απόψεις, θα σου γράψω κάτι που διάβασα πρόσφατα στο facebook:
    "Να και ένα καλό της οικονομικής κρίσης! Τουλάχιστον θα πραγματοποιηθεί το όνειρο πολλών γυναικών τώρα! Με την τιμή που έχουν αγγίξει τα καύσιμα, ο πρίγκιπας που περιμένουν μερικές-μερικές, σίγουρα θα έρθει με... άλογο!"
    ;-)
    Καλημέρα, κορίτσι μου!
    ΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
    Καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιάννα μου έχω διαβάσει κι εγώ το συγκεκριμένο ''ανεκδοτάκι''
      Εγώ ελπίζω η οικονομική κρίση να μας φέρει ως καλό την ιεράρχηση κάποιων αξιών,γιατί τα έχουμε κάνει όλα άνω-κάτω και πολύς κόσμος ζούσε μέσα σε μια φούσκα ευμάρειας,που φυσικά τώρα έσπασε!!
      Φιλάκια πολλά και καλή εβδομάδα!!!

      Διαγραφή
  3. Τι άλλο θα διαβάσουμε ακόμα! Σε τι (α)μυαλά απευθύνονται?
    Κι αν σκεφτείς πως η γυναίκα είναι εκείνη που δίνει και διαμορφώνει τη ζωή!
    Κι επιτρέπει σήμερα (!) να εξευτελίζεται ποικιλοτρόπως από την ίδια!
    Κι εγώ που έλεγα πως η οικουμενική κρίση θα μας γυρίσει πίσω, στο ήθος και στις αξίες που έπνιξε ο καταναλωτισμός, η υπεροψία του δήθεν κι ο εύκολος πλουτισμός!
    Κι όμως, η ευτυχία κάθεται στο "θρόνο" της αγάπης κι όχι στα φουσκωτά πορτοφόλια!
    Να είσαι καλά κοπέλα μου κι εύχομαι ο πρίγκηπας σου να έρθει με ότι επιθυμείς!
    Καλό απόγευμα και Φιλιά πολλά!:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερίνα μου συμφωνώ απολύτως!Με τις συγκεκριμένες γυναίκες η αλήθεια είναι,πως θα ήθελα πολύ να συζητήσω,ώστε να διαπιστώσω,τι είναι αυτό που τις ώθησε στο να συμμετέχουν στο συγκεκριμένο reality.
      Πόσο ωραία το έθεσες! ''Η ευτυχία κάθεται στο θρόνο της αγάπης'' Ας κερδίσει αυτή!!
      Σ' ευχαριστώ πολύ για την ευχή σου!
      Φιλιά πολλά!!!

      Διαγραφή
  4. Η αλήθεια είναι ότι πολλά κορίτσια μεγαλώνουνε με την ιδεά του πρίγκηπα...Και τα παιχνίδια σας ακόμα βρε Ανθή στην ίδια λογική ήταν και είναι! Candy Candy παλαιότερα, Bi bibo, John John πάει λέγοντας! Έχω την εντύπωση ότι οι μητέρες μεγαλώνουν τα κορίτσια τους στην ιδέα του ροζ (που δεν είναι κακή αλλά δεν ειναι και αληθινή..)! Μόνο οι ίδιες οι κοπέλες μπορούν να διακρίνουν την πραγματικότητα από το παραμύθι (που και αυτο αρεσει σε πολλές γυναίκες) για να μπορέσουν να δουν την αλήθεια! Γενικότερα η κοινωνία αβαντάρει το ροζ και "πουλάει" την γυναίκα με λάθος τρόπο! Ωραίο κείμενο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάκη συμφωνώ.Πράγματι το πρότυπο καρδούλες παντού και ροζ συννεφάκια και ''είμαι ευαίσθητη και ευάλωτη-ελάτε να με σώσετε'' υπάρχει!
      Και όντως όλες θέλουμε να ζήσουμε το παραμύθι,αλλά κάποιες όπως οι διαγωνιζόμενες του ριάλιτι με το λάθος τρόπο.
      Ας δούμε και την πραγματικότητα όπως είναι-πάντα βέβαια με αισιοδοξία!!
      Καλή συνέχεια και καλή εβδομάδα!!

      Διαγραφή
  5. Να σου πω την αλήθεια μου, ποτέ δεν πίστεψα σε πρίγκηπες και (πράσινα) άλογα!!
    Είμαι ρεαλίστρια... αυτό που μου φαίνεται πολύ πιο πιθανό είναι να έρθει μεν ο πρίγκηπας, και την επόμενη στιγμή να ανοίξει το στόμα του για να πει "γυναίκαααα, παντόφλες..."
    Αστειεύομαι (και δεν αστειεύομαι...)
    Καλό είναι να μη βάζουμε τέτοιου είδους στάνταρ στις ζωές μας και να βλέπουμε τα πράγματα όπως πραγματικά είναι, χωρίς σάλτσες και φρούδες ελπίδες.
    Καλή εβδομάδα, φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλλη μου καλησπέρα!Πιστεύω,πως ''πρίγκηπας'' είναι ο άντρας,που αγαπάει και σέβεται τη γυναίκα,που έχει δίπλα του.Και αναρωτιέμαι πραγματικά..οι κοπέλες,που έλαβαν μέρος στο ριάλιτι είχαν τις φρούδες ελπίδες όπως είπες κι εσύ για μια ζωή με πολύ χρήμα και glamour ή απλά ήθελαν τα πέντε λεπτά δημοσιότητας;
      Και ναι αν μας πούνε ''γυναίκααααα τις παντόφλες...'' εμείς ας απαντήσουμε ''άντραααα τη σκούπα και γρήγορα να καθαρίσεις!''
      Φιλιά πολλά!!!

      Διαγραφή
  6. Εγω τον δικό μου σε άσπρο άλογο τον ήθελα.. Τελικά μου ήρθε με πορτοκαλί-μαύρη μηχανή!Πολύ καλύτερος ομολο΄γω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάρθα κι η μηχανή ωραία είναι!!Αν σε πηγαίνει και βολτίτσες ακόμα καλύτερα!!!
      Φιλάκια!!!

      Διαγραφή
  7. καλά αυτές οι αμερικανιές είναι τελείως ίουυυυ!!!! κάπως έτσι προσπαθούν να μας καταντήσουν και μας εδώ στην Ελλάδα!!! εγώ τον βρήκα τον πρίγκηπά μου σε κόκκινο αυτοκίνητο.. εντάξει ferrari μπορεί να μην είναι, είναι όμως κόκκινο κι αυτό! χαχαχαχα.. φιλάκια, καλή εβδομάδα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εύη ευτυχώς εδώ δε μας έχουν έρθει ακόμα αυτά τα τηλεοπτικά διαμάντια!
      Όσο για το κόκκινο το αυτοκίνητο..ε ναι!!μετράει!!!χαχα!! κι ας μην ήταν ferrari!!
      Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  8. Και να ταν μόνο αυτή η εκπομπή.. ξέρεις πόσες άλλες υπάρχουν; Δεν είναι μόνο οι γυναίκες έτσι βέβαια, στην καπιταλιστική κοινωνία που ζούμε (παγκοσμίως), το χρήμα είναι κύρος και έτσι άντρες και γυναίκες πασχίζουν να το αποκτήσουν, ο καθένας με τον τρόπο του... Το να κάνεις σχέσεις με βάση το χρήμα.. είναι καθαρά στρατηγική και όχι έρωτας προφανώς... Το να πω.. ο καθένας και οι επιλογές του.. !! Φιλάκια και καλή εβδομάδα και καλό μας μήνα :) **

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λύριελ πραγματικά απορώ,τι άλλο θα σκαρφιστούν χάριν της τηλεθέασης! Συμφωνώ,πως και άντρες και γυναίκες κυνηγάνε αποκλειστικά το χρήμα,αυτές όμως οι τηλεοπτικές εκπομπές απευθύνονται κυρίως σε γυναίκες,γιατί ίσως τις θεωρούν πιο ευάλωτες,πιο ρηχές...δεν ξέρω...Κι αυτές τρέχουν και τους επιβεβαιώνουν!!!
      Φιλιά πολλά και καλό μήνα!!!!!!!!

      Διαγραφή
  9. Να μην περιμένω δηλαδή να....αχνοφανεί το άσπρο άλογο στον ορίζοντα ε;; Χαχα! Κι εκεί που περιμένουμε άλογο..σκάει μύτη ένα...γαϊδούρι και μισό και μας κόβεται η φαντασίωση στον αέρα!! Φιλάκια πολλά και καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχχαχαχα!!ναι!!ας είναι φυσιολογικός άνθρωπος κι ας έρθει και πάνω σε κάρο!!!!!!
      Τώρα ναι...τις προσδοκίες μας ας μην τις έχουμε και πολύ ψηλά!!
      Φιλάκια και καλό μήνα!!!

      Διαγραφή
  10. Καλημερα και καλο μηνα να εχεις φιλη μου!
    Εγω παντως ψαχνω τον πριγκιπα μου.
    χαχα

    φιλακια πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κική μου εύχομαι να τον βρεις και να είναι όπως τον ονειρεύεσαι!!
      Να έχεις έναν υπέροχο μήνα!
      Φιλιά!

      Διαγραφή
  11. Δεν νομίζω ότι είναι πολλές αυτές οι γυναίκες................δηλ έτσι θέλω να πιστεύω! Απλά αυτό πουλάει και αυτό πλασάρεται. Τώρα για τις Αμερικανίδες............τι να πω;; Δεν τις ξέρω και όλες οι γυναίκες δεν είναι ίδιες! Πάντως το χρήμα και η αναγνωρισιμότητα που θα αποκτήσουν όταν θα συμμετάσχουν αυτές οι γυναίκες σε ριάλιτυ είναι ο κύριος λόγος πιστεύω..................
    Καλησπέρα και καλό μήνα να έχεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Άννα!!Ελπίζω κι εγώ να είναι λίγες οι γυναίκες με τέτοια γούστα!
      Τα ριάλιτι προσελκύουν συμμετέχοντες ακριβώς για το λόγο,που ανέφερες.Τα πέντε λεπτά δημοσιότητας είναι το μεγάλο δέλεαρ!!
      Εύχομαι καλό μήνα και σ' εσένα!!!

      Διαγραφή
  12. Δυστυχώς γνωρίζω πολλές που απέρριψαν πρίγκιπες και τους χαρακτήρισαν γελοίους γιατί κυκλοφορούσανε με 15χρονών αυτοκίνητο. Και πόσες άλλες περιπτώσεις που αναφέρεις.. Εγώ έχω κόκκινο ποδήλατο και έτερον ήμισυ άσπρο!! Τι μας λέει αυτό? :)) H αμαρτωλή με τον αγνό! χαχαχαχα Καλό Βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελεάννα γουστάρω περισσότερο καλό παιδί με αυτοκίνητο,που τρίζει,όταν ανεβαίνει την ανηφόρα,παρά κάφρο με ferrari!!
      όσο για τα ποδήλατα...χαχαχα!!!τι να πω;;ταιριάζετε και συμπληρώνετε ο ένας τον άλλο!! η αμαρτία χρειάζεται πάντα λίγο αγνότητα και την αγνότητα για να μη τη βαριόμαστε ας την αλατοπιπερώσουμε με λίγο αμαρτία!!!
      Φιλάκια!!!

      Διαγραφή